Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Otjänligt vatten i delar av Åshammar – får inte drickas eller användas till mat

Läs mer här

Publicerad 2018-09-28

Vid 16-tiden på torsdagen gick Sandviken Energi ut med att dricksvattnet i delar av Åshammar är otjänligt och inte ska drickas.

Bolaget skriver på sin hemsida att området som är påverkat är från gymnastiksalen och norrut. Se kartan över det drabbade området.

Vattnet i kranen ska inte drickas, användas till matlagning eller på annat sätt förtäras.

Vattentankar ställs ut

Med anledning av det otjänliga vattnet kommer det att ställas ut vattentankar för dricksvatten på Svärdsjövägen 309, Kylsvägen 11 och Smedgjordsvägen 16.

Mer information på Sandviken energis hemsida.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR