Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Otjänligt dricksvatten på Handens sjukhus

Läs mer här

2020-09-02
Efter att vattenprover tagits har Haninge kommun hittat koliforma bakterier i dricksvattnet på Handens sjukhus.

På tisdagen möttes besökare på Handens sjukhus av uppsatta lappar om att vattnet är otjänligt. I kommunens rutinmässiga provtagning har man hittat spår av koliforma bakterier i dricksvattnet. Nu rekommenderar man att vattnet kokas innan användning.

Men vattnet ska inte vara farligt.

– Nej, det är inga farliga former av bakterier. Kokningsrekommendationen är en försiktighetsåtgärd, säger Haninge kommuns presskommunikatör Håkan Filipsson.

– Värdena är heller inte tillräckligt höga för att man ska bli sjuk om man dricker av vattnet. Men förmodligen får man en annan smak än vad man är van vid.

Någon prognos när vattnet blir tjänligt igen finns inte i skrivande stund.

– Vi följer det här dagligen. Imorgon får vi in nya prover.

Vattnet i de kringliggande bostadsområdena ska inte vara otjänligt.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR