Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Otjänligt badvatten i Klagshamn

Malmö Till följd av otjänligt badvatten avråder Malmö stad tills vidare från bad vid Klagshamns badplats.

Analysen av det prov som togs i måndags visar att halten e.kolibakterier och enterokocker i vattnet ligger något över gränsvärdet.

– Det brukar vara bra i Klagshamn så vi hoppas att det ska bli bra snart igen, säger Pernilla Linde, verksamhetsansvarig på gatukontoret.

Nya prover väntas vara färdiganalyserade på måndag nästa vecka.

Fram tills dess att nya prover kan visa att vattnet är tjänligt avråder Malmö stad från bad. De har spärrat av badplatsen och satt upp informationsskyltar.

I nuläget finns ingen känd orsak till de förhöjda halterna.

– Vi får väl se om det framkommer något eller om det bara var tillfälligt, säger Pernilla Linde.

Malmö stad avråder tills vidare från bad även vid Barnviken i Sibbarp. Där fick man redan vid första provtagningstillfället för säsongen i år besked om förhöjda halter av e.kolibakterier och enterokocker.
Badvattnet vid övriga badplatser i Malmö ska enligt Malmö stad vara okej.

Om man badar i otjänligt vatten och råkar svälja vatten kan man drabbas av magont, diarré eller kräkningar. Man kan även få klåda, öroninfekti

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR