Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Örebro hoppas på dricksvatten från Laxå

Lyssna på inslaget

 

Örebro hoppas på dricksvatten från Laxå

Publicerat torsdag 4 maj kl 12.41
Bo Rudolfsson (KD): En hel radda som måste vara överens

Bristen på dricksvatten i Örebro gör att kommunen hoppas på vatten från Laxsjöarna. Men en sån lösning kan ta tid menar kommunalrådet i Laxå.

Örebro kommun för diskussioner med det kommunala bolaget Laxå Vatten i Laxå.

Tanken med att använda vatten från Laxsjöarna är att kunna fylla på Svartåns system om det vanliga tillflödet sinar framöver.

Det är flera parter än kommunerna som måste komma överens om örebroarna ska kunna få drickvatten från Laxsjöarna.

Det berättar Bo Rudolfsson, kristdemokrat och kommunstyrelsens ordförande i Laxå.

Han är själv positiv till att hjälpa Örebro med vatten, men det finns också andra parter som äger regleringsrätten på vägen mot Svartån.

– Det är en hel radda av instanser som måste vara överens för att det ska kunna fungera för slutändan, användarna som vrider på kranen i Örebro kommun.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR