Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Ny teknik renar vatten med sand – Från bekämpningsmedel

Ny teknik renar vatten med sand

2016-09-15, 12:30

DANMARK. Sand som Danmarks nästa exportsuccé? Det hoppas ett danskt företag, som har tagit fram en teknik som renar danskt vatten utan bekämpningsmedel, på.


Mikroorganismerna i sand är ett billigare och miljövänligare sätt att rena dricksvatten på. Bakom den nya teknologin ligger det danska företaget Kemic. Nu väcker tekniken intresse från fler håll.

Innovationsfonden har satsat pengar i projektet och Köpenhamns universitet är bland andra med som samarbetspartner. Nu ska metoden utvecklas och förhoppningen är att tekniken ska bli en ny dansk exportsuccé:

–  Vi önskar att göra mikroorganismerna mobila så att vi kan fortsätta att ha rent dricksvatten i Danmark utan bekämpningsmedel, säger Kemics vd Henrik Laugesen, till Jyllands-Posten. (NFÖ)

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR