Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Nu häver VA SYD bevattningsförbudet i Hurva

Läs mer här

PRESSMEDDELANDE – 

Nu häver VA SYD bevattningsförbudet i Hurva

VA SYD införde bevattningsförbud i Hurva 25 juni på grund av en riskabelt låg grundvattennivå i den borrade brunn som förser Hurva med dricksvatten. Nivån är nu åter stabil och därmed kan förbudet hävas från och med idag 2 september.

– Hurvaborna har hörsammat bevattningsförbudet bra under perioden. Vi har inte märkt någon överförbrukning så länge förbudet varat. Vi är glada att leveransen av vatten har kunnat fortgå tack vare detta, säger Lars Alm, driftchef på VA SYD.

Boende i Hurva kan nu använda sitt vatten som vanligt – men tänk på att alltid hushålla med dricksvattnet!

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR