Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Negativa provsvar, men vattnet fortsatt otjänligt i Lindesnäs

Det första provsvaret är nu analyserat och visar ingen påväxt av bakterier, men Dala Vatten och Avfall inväntar ett andra provsvar för att avgöra vattnets status.

För en vecka sedan gick Dala Vatten och Avfall ut och informerade om att vattnet i Lindesnäs söder om Nås i Vansbro kommun är otjänligt.

Roger Lundqvist, produktionschef på Dala vatten och Avfall, berättade då till TT att det var koliforma bakterier i vattnet.

Två dagar efteråt var vattnet fortfarande otjänligt och invånare fick koka vattnet. Dala Vatten och Avfall hade då inlett en klorering av vattnet.

Nu har det första provsvaret kommit och det ser bra ut, skriver Dala Vatten och Avfall på sin hemsida under förmiddagen. Det finns ingen påväxt på det tagna provet, men vattnet ska fortfarande betraktas som otjänligt.

Nästa provsvar förväntas komma på fredag, och det är först då de kan avgöra statusen på vattnet.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR