Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Återförsäljare

Brava Vattenrening har återförsäljare i dessa städer som självklart erbjuder samma service, vattenfilter och alltid med 100% reningsgaranti. Allting börjar med en ackrediterad vattenanalys för att säkerställa att rätt vattenfilter rekommenderas och monteras.

Göteborg

Mixana AB
Brodalsvägen 7, Hus Y
433 38 Partille

Telefon: 073-386 13 52

Karlstad

Värmdal Vattenrening
Mejerigatan 2
653 43 Karlstad

Telefon: 054-18 18 10

Katrineholm

Sörmlands vattenteknik
Övregatan 1
643 98 Julita

Telefon: 070-7683624

Norrtälje

Rentvatten i Roslagen
Nygärdevägen 10
761 73 Norrtälje

Telefon: 0176–103 95

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR