Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Kokningsrekommendationer gällande Lidingö

Läs mer här

6 januari 2018

Lidingö stad uppmanar den 6 januari 2018 alla hushåll på Lidingö att koka sitt vatten, efter en vattenläcka på Lidingö fredag den 5 januari, som kan ha orsakat försämrad vattenkvalitet.

Rekommendationen från Lidingö stad är att allt vatten som ska användas för matlagning, dryck och tandborstning ska kokas. Vattenprover är tagna och provsvaren beräknas komma under måndag eller tisdag. Rekommendationen om att koka allt vatten gäller fram tills godkända provsvar kommit.

Lidingö stads kundcenter har extra beredskap för att kunna svara på frågor om vattenläckan. Telefonnumret man kan ringa är 08-731 49 00.

Livsmedelsverkets rekommendationer om kokning av dricksvatten

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR