Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Klartecken för dricksvatten i Arvidsjaur

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/klartecken-for-dricksvatten-i-arvidsjaur

Provsvar visar att det inte är några fördröjda halter av PFAS i dricksvattnet i Arvidsjaur, meddelar kommunen. Däremot visar prov från råvattnet från Arvidsjaurs flygplats förhöjda nivåer av PFAS-föroreningar.

Fredagens larm om förhöjda halter i dricksvattnet beror på en sammanblandning av prover från två olika vattenverk, visar laboratorieanalyser.

Det innebär att vattnet går att använda som vanligt, meddelar kommunen efter samråd med Livsmedelsverket. PFAS är ett samlingsnamn för en grupp ämnen som används bl.a. i släckskum.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR