Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Isberg kan hejda vattenkris i Kapstaden

Läs mer här

Kapstaden riskerar att bli helt utan dricksvatten. Här är stadens största vattenkälla, Theewaterskloof-dammen, i januari. 
En avancerad och iskall plan kan vara räddningen för Kapstaden, som drabbats av den värsta torkan på mer än ett sekel.
Tanken är att åka till Antarktis, hitta isberg i lagom storlek, bogsera dem till Sydafrika och smälta ned dem till miljontals liter dricksvatten.
– Vi vill visa att om det inte finns någon annan källa som kan lösa vattenkrisen så har vi en idé som ingen annan ännu har tänkt på, säger bärgningsexperten Nick Sloane, som bland annat ledde bärgningen av det italienska olycksfartyget Costa Concordia.
Väl framme ska isbergen enligt planen hackas och malas för att skynda på smältningsprocessen. Enligt Nick Sloane kan ett isberg ge 150 miljoner liter dricksvatten om dagen i ett års tid, vilket motsvarar ungefär 30 procent av Kapstadens behov.
Han efterlyser stöd från sydafrikanska myndigheter och andra investerare för att förverkliga planen.
vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR