Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Invånare i Frändefors bör koka sitt dricksvatten

Läs mer här

 

Dricksvattnet i Frändefors tätort kan ha förorenats. Det finns en misstanke om mikrobiologisk förorening, meddelade Vänersborgs kommun vid 18:30-tiden på tisdagen.

På onsdagsmorgonen var läget oförändrat. Kommunen arbetar med att undersöka om förorening skett och prover har tagits för att undersöka vattnet. De första provsvaren beräknas vara klara onsdag kväll.

Som en försiktighetsåtgärd uppmanar kommunen invånarna att koka vattnet så att tydliga bubblor syns innan det används till dryck eller matlagning. Vattnet kan dock användas till andra hushållsändamål.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR