Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Inget mer dricksvatten i LBVA:s toaletter – spolar med regn

Läs mer här

PUBLICERAD 

När medarbetarna på Laholmsbuktens VA utför sina behov på kontorets toaletter i centrala Halmstad spolar de numera med regnvatten istället för dricksvatten. Bolaget blir en av de första i landet att testa tekniken. Och nu vill de att fler följer deras exempel.

– Det är inte rimligt att vi fortsätter använda samma höga vattenkvallité till alla olika ändamål, säger Mattias Leijon, vd vid LBVA

Regnvatten från det kommunala VA-bolagens stuprör samlas in i vattentankar som kopplats samman med avloppssystemet till kontorets 40 toaletter.

Kan bli aktuellt för fastighetsbolag

LBVA:s förhoppning  är att den vattenösningen inte ska stanna som ett internt projekt utan att båda fastighetsbolag och privatpersoner inom en snar framtid ska kunna installera liknande lösningar, antingen genom att gräva ner tankarna i marken eller placera ut dem i källaren.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR