Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Inga bakterier i Karlskogas dricksvatten

Läs mer här

UPPDATERAD 
PUBLICERAD 

Vid lunchtid på lördagen upptäcktes spår av E. colibakterier i det kommunala dricksvattnet i Karlskoga. Kunder till Karlskoga energi- och miljö uppmanades att koka vattnet. Men bara en dryg timme senare, vid klockan 13.30, meddelade Karlskoga energi- och miljö  att rekommendationen hävts, eftersom analyserna av proverna inte påvisat några farliga bakterier.

Det var i samband med en provtagning på lördagen som spår av tarmbakterien E. coli upptäcktes i vattennätet. Som en försiktighetsåtgärd infördes rekommendationen att koka vattnet. Men proverna har nu analyserats i ett laboratorium och det finns alltså inga tecken på vare sig e.colie eller koliformabakterier.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR