Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

”Idol”-deltagare i koma – drack vatten från floden utan vattenfilter

Läs mer här

Den engelska musikalstjärnan Darius Campbell drabbades av hjärnödem efter att ha druckit vatten från floden Themsen, uppger The Mirror.

Han klunkade i sig av vattnet för att bevisa att vattenfilter fungerar för att ta bort farliga bakterier.

Men det satt inget filter i Campbells renare – ett misstag som var nära att kosta honom livet.

Darius Campbell, 37, blev ett känt namn efter sin medverkan i brittiska ”Idol” 2002. Det blev början på en framgångsrik karriär som musikalartist.

Campbell har även grundat välgörenhetsprojektet Fresh2o, som distribuerar vattenfilter. De andra eldsjälarna i projektet är bland andra skådespelaren Kiera Knightley och racingföraren Lewis Hamilton.

 

Välgörenhetsprojektet var nära att bli artistens död

 

För att bevisa hur rent vattnet blir av filtret, skulle David Campbell själv dricka från floden Themsen i London. Enligt skaparna av produkten skulle 99,9 procent av alla farliga bakterier rensas bort. Alltsammans filmades för att användas i reklamsyfte.

Men Campbell hade otur. En kort tid efter inspelningen började han må dåligt och kollapsade till slut i sina föräldrars hem.

– Det visade sig att jag hade hjärnödem, vilket gör att din hjärna sväller och blir större än din skalle. Min pappa räddade mitt liv. Han tog mig till sjukhuset där jag snabbt fick diagnosen, säger han enligt The Mirror.

 

David Campbell hamnade i koma

 

Artisten hamnade i koma, och när han vaknade upp greps av av panik.

– Jag fick plötsligt en chock, jag blev rädd att filtren inte fungerade och att vi hade skickat dem till människor som kunde ha dött, säger han.

Det visade sig dock i efterhand att man hade missat att sätta in ett filter i Campbells renare.

– Så helt oavsiktligt bevisade jag att vattenfiltret fungerar. De andra som drack vattnet, ur en flaska med filter i, blev inte sjuka, säger artisten som fortfarande är talesperson för välgörenhetsprojektet.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR