Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Grön hund i centrum av vattentvist

Läs mer här

Publicerad i fredags kl 18.03

Telegram. Golden retrievern Ludde blev grönfärgad efter att ha badats i otjänligt vatten i ett hus utanför Eksjö, skriver tidningen Hem & Hyra. Även makarna som äger Ludde fick grönt hår och diarré efter att ha duschat i samma hus i slutet på 2014.

Efter att hyresvärden vägrat ge paret ersättning tog de vattenprover och hävdade att hyresvärden var ersättningsskyldig i tingsrätten.

– Gränsvärdet för koppar i vattnet ligger på 0,2 milligram per liter. Den högsta noteringen var 3,28 milligram per liter, säger Chadi Elazzeh, jurist på Hyresgästföreningen som företrätt hyresgästerna.

Hyresvärden hävdade i tingsrätten att han själv gjort vattenprov som visat att det inte är något fel på vattnet. I en förlikning bestämdes att Luddes ägare slapp betala den sista månadshyran. Paret har nu flyttat.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR