Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Gotland har otjänligt dricksvatten

2014-10-24

Hela 70% av enskilda brunnar på Gotland har otjänligt vatten eller tjänligt med anmärkningar. Totalt handlar det om runt 7000 brunnar. De vanligaste problemen är att vattnet är för salt eller att det innehåller bakterier.

Ett av Sveriges 16 prioriterade miljömål som ska var uppfyllda år 2020 är ”Grundvatten av god kvalitet”. Detta kommer Gotland inte att uppnå som det ser ut idag.
– Det är ett önskvärt mål, men det är inte möjligt att komma dit helt enkelt, säger Magnus Pettersson miljöinskyddsinspektör på Region Gotland.

Läs mer om Gotlands dricksvatten hos Sveriges Radio.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR