Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

En aktiv politik krävs för tillgång och kvalitén på dricksvatten

Miljöpartiet de gröna i Jönköpings län höll årsstämma i Eksjö under lördagen med ett 40-tal medlemmar närvarande. Till ordförande för distriktet valdes Michael Wallin från Nässjö och till vice ordförande Diana Cederholm från Jönköping.

Övriga styrelseledamöter är Kerstin Lindberg, Jon Heinpalu, Eva Ekengren, Mihai Banica, Emma Hult, Ritva Hermansson och Lukas Yassin. Till ersättare valdes Elisabeth Linderfalk, Almuth Holmkvist och Johannes Ljung.

Under årsmötet klubbades verksamhetsplanen som bland annat innehåller kampanjen ”Rent vatten – en livsnödvändig resurs”.

– Allt för många ser det som en självklarhet att det kommer vatten ur kranen då vi öppnar den. Syftet med kampanjen är att lyfta frågorna kring vatten som en livsnödvändig resurs och behovet av att driva en aktiv politik för tillgång och kvalitén på dricksvatten, säger Michael Wallin nyvald ordförande.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR