Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Efter vattenläckan: Boende uppmanas fortsätta koka dricksvattnet

Läs mer här

Efter den stora vattenläckan under järnvägen – Skellefteå kommun påminner boende i Ursviken, Skelleftehamn och Örviken att fortsätta koka sitt dricksvatten.

”Orsaken är att de problem vi haft kan ha inneburit en risk att bakterier i marken runtomkring kommit in i systemet. Prover kommer att tas under helgen”, skriver kommunen i en kommentar.

Om vattnet ser missfärgat ut räcker det att spola en stund så blir vattnet klart. ”Ta sedan gärna loss den lilla silen längst ut på kranen och skölj den ren så att eventuella partiklar lossnar”, skriver kommunen.

Vattentankar med rent dricksvatten finns på flera ställen i områdena. Under helgen fylls de tankar som står på torget i Skelleftehamn, vid äldreboendena i Skelleftehamn och Ursviken, vid Tullarens förskola samt vid aktivitetshuset Korinten.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR