Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Dricksvattnet i Viksmon, Graninge, är förorenat.

Läs mer här

Dricksvattnet i Viksmon, Graninge, är förorenat. De boende i området uppmanas att koka vattnet innan det dricks.
2017-07-26

I samband med en vanlig kontroll av vattnet upptäckte Sollefteå kommun koliforma bakterier i vattnet. Omgående går man nu ut med en uppmaning att inte dricka vattnet innan det kokats.

– Vattnet måste kokas i vart fall fram till och med onsdag nästa vecka. Vi håller på med reningsåtgärder och tar ett nytt prov på måndag. Men det är inte färdiganalyserat förrän på onsdag, säger Majed Safaee, kommunikationsstrateg på Sollefteå kommun

Koliforma bakterier finns naturligt i mag- och tarmsystem och förekommer i naturen. Det kan tränga in i dricksvatten och ger då uphov till magsjuka.

I Viksmon berörs cirka 100 hushåll, bland annat äldreboendet Graningebyn.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR