Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Dricksvattnet ska kokas i Åryd och Furuby

Växjö ,

Ett tillfälligt fel i vattenverket tvingade kommunen att stänga av vattnet för reparation. Under onsdagen blev reparationen klar och vattnet kom tillbaka, men kommunen uppmanar boende i Åryd och Furuby att först koka vattnet innan det används. Det ska kokas tills det bubblar. Rekommendationen gäller tills vidare, dock minst till och med torsdag förmiddag. Det meddelar Växjö kommun i ett pressmeddelande.

Allt vatten som ska drickas eller användas i matlagning bör kokas. Okokt vatten kan användas till mat som ska kokas i vatten, till exempel potatis.

Vattnet kan också vara missfärgat när det kommer tillbaka. Att spola kallvatten i några minuter brukar få missfärgningen att försvinna, meddelar Växjö kommun.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR