Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Dricksvatten norr om Ormsta måste kokas

2020-05-13

Underhållsarbetet är tänkt att pågå mellan 23.00 och 05.00 i morgon bitti, fredag.

Under tiden och en tid efteråt rekommenderar Roslagsvatten att boende norr om Ormsta kokar sitt dricksvatten.

Säkert tips för att slippa koka vattnet

För att vara på den säkra sidan tipsar Roslagsvatten om att fylla flaskor och kannor med dricksvatten redan under torsdagen. ”Förvara i kylskåpet så slipper du börja med att koka vatten direkt på morgonen”, skriver Vallentuna kommun på sin hemsida.

Bli av med missfärgat vatten

Efter arbetet kan vattnet komma att missfärgas av rost eller vitt av skum och mikroluftbubblor. ”För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt”, skriver Vallentuna kommun.

Bli meddelad när det är över

Rekommendationen om att koka vattnet upphävs efter att vattnet analyserats och visar på god kvalitet igen.

Informationen hittas på Roslagsvattens hemsida. Det går även att registrera sig för en meddelandetjänst, varpå Roslagsvatten skickar ett sms med informationen.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR