Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Dricksvatten måste kokas i delar av Växjö

Dricksvatten måste kokas i delar av Växjö

VÄXJÖ ,

 

Boenden på Toftahöjden och i Sjövik måste koka sitt vatten efter en vattenläcka.
Boenden på Toftahöjden och i Sjövik måste koka sitt vatten efter en vattenläcka.
FOTO: ALESSANDRO NILSSON

Boende på Toftahöjden och Sjövik uppmanas att koka sitt dricksvatten efter en vattenläcka i Sandsbro.

Vid klockan 19 på torsdagskvällen kom larmet om att det bubblade från botten i kanalen mellan Toftasjön och Helgasjön i Sandsbro. Först trodde räddningstjänsten att det var en avloppsledning som gått läck men det visade sig vara en vattenledning.

– Det är förmodligen en propeller som gått emot vattenledningen på botten av kanalen. Just nu håller vi trycket men vattnet har direktkontakt med sjövattnet. Därför har vi bestämt att boende på Toftahöjden och i Sjövik bör koka sitt dricksvatten. Det är en säkerhetsåtgärd, säger Steve Karlsson, va-chef på Växjö kommun.

– Som det ser ut just nu har dessutom en kabel gått sönder i samband med olycka. Så boenden i det aktuella området har förmodligen inget markbundet bredband, fortsätter han.

 

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR