Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Dricksvatten fortsatt otjänligt på flera håll

Läs mer här

 

Publicerad 11 mars 2017

Kokningsrekommendationen kvarstår för delar av Lunds stad. Orsaken är att provresultat visar att vattnet fortfarande är otjänligt.

Invånarna i Stångby, Östra Odarslöv, Odarslöv och Igelösa rekommenderas också att fortsätta koka sitt vatten.

Däremot dras kokningsrekommendationen tillbaka för Hardeberga, Södra Sandby, Flyingeby, Flyinge, Gårdstånga, Getinge, Holmby och Hammarlunda, uppger VA Syd i ett pressutskick.

Vattenprov visade tidigare i veckan på otjänligt vatten på flera skånska orter – och även om det enbart rörde sig om ett par enstaka prover så uppmanades invånarna att koka sitt dricksvatten.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR