Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Dricksvatten bör kokas

Läs mer här

2018-10-09

Boende i Lästvik, Dals Långed och Billingsfors uppmanas att koka vattnet.

Sedan i lördags har Bengtsfors kommun haft problem med UV-tekniken vid Lästviks vattenverk.

Som försiktighetsåtgärd rekommenderar kommunen därför boende i Lästvik, Dals Långed och Billingsfors att koka dricksvattnet tills problemet är åtgärdat.

UV-ljuset är en teknik som används för att rena vattnet och hålla det bakteriefritt.

Boende i Lästvik, Dals Långed och Billingsfors uppmanas att koka vattnet.

Kommunen räknade med att kunna åtgärda problemet under måndagseftermiddagen, men innan man har fått provsvaren råder man att vattnet fortsatt ska kokas.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR