Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Djurgårdsstadsbor får vänta på vattenprover

Djurgårdsstadsbor får vänta på vattenprover

Ett läckage har lett till att boende uppmanas att koka dricksvattnet.

Ett läckage har lett till att boende uppmanas att koka dricksvattnet.

Djurgårdsstadsbor får vänta på vattenprover

NYHETERTvå dagar efter vattenläckan uppmanas de boende i två fastigheter i Norra Djurgårdsstaden att fortsätta koka sitt dricksvatten.
– Det är en försiktighetsåtgärd, säger Mats Nissling, projektchef på Bonava Sverige.

Vi berättade för två dagar sedan om hur en vattenläcka i Norra Djurgårdsstaden lett till att boende i 123 lägenheter i bostadsrättsföreningarna Husarhagen och Husarviken uppmanades att koka vattnet.

Man befarade att vatten från värmesystemet tagit sig in i tappvattensystemet i och att man kunde bli sjuk om man drack det.

– Men det är i varmvattnet det tagit sig in, och det dricker man ändå inte, säger Mats Nissling, som säger att uppmaningen om att koka vattnet är en försiktighetsåtgärd.

– Vi har skickat vattnet för analys och svaren ska komma inom några dagar, säger han.

Anna Karin Hoffstedt bor i en av fastigheterna och hon hade ingen aning om att det kommit råd som gjort gällande att man ska koka vattnet.

– Jaha, då ska jag börja göra det. Det är ingen som har informerat mig, säger hon, men tar situationen med ro.

– Jag märkte att vattnet var avstängt för två dagar sedan och sedan dess har det fungerat som vanligt. Jag har druckit vattnet och inte blivit sjuk, säger hon.

Informationen som inte har nått henne har gått ut via e-post och satts upp på anslagstavlorna i respektive hus.

– Det känns som att de har koll på läget. Vi har köpt hem vatten som vi dricker, annars gör jag inget annorlunda när jag dricker eller borstar tänderna, säger en annan kvinna i huset.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR