Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Beslut under tisdagen om den största dricksvatteninvesteringen i Örebro län

https://orebrotribune.se/2017/04/beslut-tisdagen-om-den-storsta-dricksvatteninvesteringen-orebro-lan/

ÖREBRO LÄN

Beslut under tisdagen om den största dricksvatteninvesteringen i Örebro län

Arkivbild

Utredningen har pågått i nio år för att säkerställa så att länsinvånarna i Örebros åtta kommuner kan få dricksvatten.

Efter nio års utredande så tas under tisdagen beslutet om den största dricksvatteninvesteringen i Örebro län.

Viktigt steg för att trygga dricksvattnet i framtiden

I morgon, tisdag den 4 april så tas ett stort och viktigt steg för att kunna dra i gång arbetet med den största investeringen för dricksvatten någonsin i Örebro län:

Vätternvattenprojektet. Projektet är ett sätt att säkerställa så att länsinvånarna i åtta kommuner kan få dricksvatten också i framtiden.

Dricksvatten är vårt viktigaste livsmedel. Det är också en resurs som boende i Sverige ofta tar för given. Dom senaste månaderna har tydligt visat att det inte riktigt är så. Majoriteten av Örebro läns kommuner, har, eller riskerar att få, problem med sitt dricksvatten. Kommuner saknar även reservvatten.

Det här innebär stora utmaningar och under nio års tid har Vätternvattenprojektet utrett frågan om att säkerställa tillgången på vatten för stora delar av länets invånare. Lösningen är att bygga en fyra mil lång bergtunnel från Vättern upp till de olika kommunerna i Örebro län. Askersund, Hallsberg, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Nora och Örebro kommun deltar i projektet som samordnas av Länsstyrelsen i Örebro län.

I morgon tisdag tas det första viktiga steget för att den här visionen ska bli verklighet. Då ska nämligen förslaget till den gemensamma bolagsbildningen skickas ut för godkännande i de åtta deltagande kommunerna.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR