Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Bakterier i dricksvattnet

Bakterier i dricksvattnet

Västra Torup ,

Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Invånarna i Västra Torup i Hässleholms kommun rekommenderas att koka sitt dricksvatten, rapporterar Sveriges radio Kristianstad. Alternativt kan en hämta vatten från en tank vid kyrkan.

Vid den senaste provtagningen från vattenverket upptäcktes för höga halter av koliforma bakterier.

Koliforma bakterier omfattar flera arter av bakterier som finns i människans normala miljö. Om halterna är för höga kan det tyda på att brunnarna inte är täta och att vatten utifrån blandats med brunnsvattnet, efter till exempel en regnskur.

Nya prover har tagit i Västra Torup och svar ska komma innan helgen.

I Västra Torup har invånarna egna brunnar och eget vattenverk och därför påverkas inga andra områden kommunen.

 

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR