Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Bakterier i dricksvatten

En förhöjd halt av bakterien E. coli (Escherichia coli) har upptäckts vid ett vattenprov på kommunens vattentäkt i Närtuna. Allt vatten från vattentäkten som används som dricksvatten och för matlagning måste kokas. Enligt kommunen är det enbart förskolan och asylboendet i Närtuna som påverkas.

De förhöjda bakteriehalterna kan ha orsakats av att grundvattnet blivit förorenat på grund av mycket regn. Brunnen och färskvattentanken i Närtuna klorerades under söndagen. På måndagen ska nya vattenprover tas. Ytterligare ett prov kommer tas den 23 november. Under tiden uppmanas asylboendet och förskolan, som använder täkten, att koka vattnet.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR