Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Bakterier hittade – koka vattnet

Till artikeln

2016-09-07

Habo kommun uppmanar nu det boende i Brandstorp att koka sitt dricksvatten, det eftersom det finns bakterier i vattnet.

Habo kommun skriver på sin hemsida att man har fått förhandsbesked från laboratoriet att det kan finnas bakterier i det kommunala vattnet i Brandstorp. Därför rekommenderas boende i Brandstorp som har kommunalt vatten att koka det innan det används.

Kommunen inledde under torsdagen en klorering av vattnet och rekommendationen är att man ska koka vattnet under hela helgen. Provsvar ska komma inom kort.

Har meddelats via sms

Meddelande till boende har gått ut via telefontjänsten UMS. Det innebär att boende i området som har sin telefon skriven på sin adress får ett meddelande via sms eller ett automatiskt telefonmeddelande.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR