Brava Vattenrening Brava Storkök Vi utför service på alla vattenfilter   |   100% nöjd kund garanti.

Finsjöbor rekommenderas att koka sitt dricksvatten

Vattenkran.
Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio

Boende i Finsjö rekommenderas nu att koka vattnet eftersom det kan vara otjänligt att dricka.

Boende i Finsjö samhälle, Mönsterås kommun, rekommenderas att koka vatten som användas som dricksvatten kommande dagar. Det var ett rutinprov på vatten i ledningsnätet som indikerar att det kan vara otjänligt att dricka. Vattnet kan i övrigt användas för dusch, tvätt och disk. Uppföljning pågår och mer information finns på kommunens hemsida.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR